Sunday, October 18, 2009

Flere herlige sager...


En fin vest syet i smukt vintagestof. Inderst er der turkis uld, som varmer dejligt på en kold dag.
En fin vintage slåom-bluse med skønne detaljer. En babuska-knap og en af mormors økologiske hæklelapper som lomme.

11 comments:

 1. Sikke fine ting du har lavet!! Mon de også kommer til salg hos Lis? :-)

  ReplyDelete
 2. Hvor ser det lækkert ud, skønne farver :)

  ReplyDelete
 3. jeg blir helt matt av å se på alt det fantastiske du lager... Det er så inspirerende:) Gleder meg masse til å se hva som er på vei hit!

  klem

  ReplyDelete
 4. Uuuuui så fint det er. Hvor og hvornår kan vi løbe om kap om at købe din vest og den røde kjole? Hos Lis?

  ReplyDelete
 5. Du laver altså bare de lekreste ting!!

  ReplyDelete
 6. Sikke en fin vest, Lisbeth! Skøn skøn skøn ;o)

  ReplyDelete
 7. Hej Lisbeth, du formår altså at sætte dejlige farver sammen.. det ser rigtig fint og sødt ud... Vh Christina

  ReplyDelete
 8. Jeg blir altså så sprallende glad av å se på alle de nydelige tingene du lager!! Jeg har scrollet meg nedover og er helt og holdent forelsket i hvert eneste ett av plaggene, men denne lille toppen du har bilde av øverst var såååå nydelig!!!! Skjønner farger!!! Og dukkene dine er virkelig fantastiske! Jeg hadde som mål å sy en waldorfdukke til datteren min men endte dessverre opp med å kjøpe en i stedet..
  Hvis jeg bodde i nærheten av deg skulle jeg jammen ha medlt meg på kurs selv om datteren er for stor..Vi har en masse små kusiner i familien som ville blitt henrykt :)Ha en fin dag videre!
  PS! Det ser ikke ut til å være slutt på retrostoffer ennå. Jeg fant en masse på loppemarked nå i helgen..Antagelig er det store mengder med sånt rundt omkring i kjellere og på loft. Får håpe at folk gir det bort til loppis i stedet for å kste det. Ha en fin dag videre :))

  ReplyDelete
 9. Så er det man ønsker sig en lille pige...tror ikke mine drenge vil udvise samme glæde over dine skønne ting som moderen...:-))

  ReplyDelete
 10. Åh, hvor laver du bare dejlige ting - denne her er altså helt fantastisk. Vidunderlige farvesammensætninger - både i denne og helt generelt i dine billeder! ;)

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!