Tuesday, September 15, 2009

Helt ærlig kat...

Jeg har netop fået malet et bord i den fineste blå farve...
Tror I ikke katten har gået rundt på bordet, hvorpå den er gået på eventyr i huset med BLÅ poter...

Det er lidt komisk og meget irriterende på samme tid... Jeg bliver ved at finde blå poter alle vejne!

Jeg overvejer om det måske kunne blive moderne med pote-spor på gulvene...!?

15 comments:

 1. Åh gud. Det lyder faktisk ret trendy... husk at fotografere nogle af dem :-)

  ReplyDelete
 2. Ja... Lidt trendy, men jeg har nu fjernet de fleste... Der er kun nogle stykker tilbage på et gulvtæppe... Det er pænt svært at fjerne og det er altså ikke særlig pænt... he he...

  ReplyDelete
 3. Katte & projekter er lidt lissom børn & projekter...for mange vintre siden lavede jeg konfekt og skulle lige ud at handle mens det sidste chokolade tørrede på de lækre stykker. Da jeg kom tilbage var der ingen konfekt tilbage, men chokoladepoter overalt og en svært tilfreds fed kat i sofaen.

  Håber dit bord ikke kræver for meget re-do:)

  ReplyDelete
 4. Det er altså lidt sjovt Lis...;o) Har prøvet noget lignende som barn, da min bror havde fødselsdag. Der stod ost og lagkage på køkkenbordet. Katten spiste af lagkagen og skubbede osten ned til hunden... Det var teamwork! Kan ikke huske hvordan vi reddede fødselsdagen...

  Bordet lå med bunden op, så det er altså kun på undersiden man kan se dens søde små poter... Og på gulvtæppet, har heldigvis fået det af gulvet;o)

  ReplyDelete
 5. Må nesten smile for meg selv for det er jo litt søtt faktisk :)Jeg har to katter selv og vet godt at de kan finne på ting som ikke er så festlig med tanke på å rydde opp men disse vesenene er så søte at det er umulig å bli sinna :))Håper bordet lar seg redde og at potemerkene lar seg fjerne uten altfor mye slit :)Ha en fin dag videre i hvertfall :))

  ReplyDelete
 6. Fantastisk kreativ en kat du har:)
  de små glæder ved siden af sofahjørnerne...

  ReplyDelete
 7. Hihi! Kattar er herlige (og veldig sjølvstendige!!!) dyr! :D

  Eg er ved å male tregolvet i inngangen, og har faktisk planar om å la katten spasere rundt med maling på beina... Er berre litt betenkt i forhold til at malinga også jo må vaskes av - og eg veit ikkje om sarte kattepotar likar white sprit særleg godt.

  Du har forresten ein super blogg!

  Susanne :o)

  ReplyDelete
 8. SMILER, elsker katte!Kan lige se de potespor for mig. Kan godt forestille mig et hvidmalettrægulv med sorte kattepotespor over det hele, du kunne så lægge godbider så der bliver lidt mønster i det....
  Det på tæppet får du slidt af med tiden :-)
  Giv katten et knus fra mig.

  ReplyDelete
 9. Herlig blogg du har. Jeg legger deg til på min bloggliste jeg....så får jeg fulgt med:)
  Hilsen marte

  ReplyDelete
 10. Det er da en fantastisk historie :-) Jeg ville elske at have blå kattepoter hjemme i mit hus og overvejer lige, om jeg ikke kan låne en af nabolagets katte som stempelpude!

  ReplyDelete
 11. Hej SMILERYNKER!
  Sad lige og surfede, og "faldt" over din blog, den er så fin og lever op til sit navn. Og blev imponeret af de fine ting du frembringer, åh så kreativ du er

  ReplyDelete
 12. Du godeste ja, kan godt se dit dilemma. Jeg ville også selv have svært ved at vælge om jeg skulle grine eller græde - men pt sidder jeg faktisk og trækker kraftigt på smilebåndet, for jeg elsker kattes selvstændighed - med alle de ulykker de nu engang medfører :)

  ReplyDelete
 13. For nogle år siden så jeg en hel kunstudstilling hvor dyrene i ZOO havde sat fodspor på læreder. Jeg ville helt vildt gerne have haft isbjørnes røde lappeprint, men billedet var for dyrt. Mon ikke kattespor kan være lige så trendy, hvis nogen kan så er du da ihvertfald kvinden der kan få noget smukt ud af de spor du endnu ikke har fået skrubbet væk.

  ReplyDelete
 14. Super duper - nu kan jeg også skrive dig en besked:0) Synes du laver rigtig fine sager og hvad angår blå kattepoter, så må det da blive det nye indenfor gulve! Elers må du bare finde det poetiske i den lille kattepote fortælling;0)

  ReplyDelete
 15. Super... Skønt at finde ud af problemet, som jeg ikke selv var klar over;o)

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!