Saturday, February 14, 2009

Detaljer i mit hjem


Hvad er det der gør hjemmet varmt og personligt? For mig er det alle de små ting, som har en historie... Et fint madonnabillede, jeg fik af en indianer-kvinde i Guatemala og som efter sigende skulle bringe lys og lykke i mit hjem.
Kjolerne jeg har arvet efter min farmor, En kop fra slutningen af 1800-tallet jeg har fået foræret og så alle de fine tegninger og malerier mine børn har lavet.

I mit hjem skal der være plads til kreativitet og de ting jeg omgiver mig af skal sætte kreativiteten i gang...! Jeg er tit imponeret over de mennesker der kan bo super ordentligt og minimalistisk... Hvor gør de af alle børnetegningerne og de ting man får foræret, som egentlig slet ikke passer ind, men er givet med kærlighed!? Jeg kommer i hvert fald aldrig til at bo super organiseret... Det er helt sikkert;o)

 

Her er min farmors gamle kjole, Mine tapet-dåser, En lille hjemmesyet uld-kanin, bogen med fødselsdagsfortællingen, som bliver brugt i Steiner-børnehaverne og de smukke billeder over Almas seng.

4 comments:

 1. I love these pictures. And I agree, there must be room to be creative in a home. Thank you for sharing.

  ReplyDelete
 2. De er meget fine dine stjerne lamper. Dem har mine børn også lavet da de gik i børnehave - Solhjem på Strandvejen i Århus. Det kunne være jeg kunne lkke dig til at dele din opskrift med mig - vores de sidte er nemlig blevet lidt svedne i kandten ?
  Mange dejlige ting du omgever dig med - det er så fint når ens hjem har historie.

  ReplyDelete
 3. Thank you Sara;o)

  Nynne, Jeg vil meget gerne sende dig instruktionen... Kan du sende mig en mail med din adresse, måske... Jeg har fået instruktionen af Karen, så den går lidt på omgang!

  KH Lisbeth

  ReplyDelete
 4. Hej Lisbeth
  Det lyder skønt -her er min mail : nynnebaek@mail.com
  Tak
  Nynne

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!