Tuesday, December 30, 2008

Det nyeste medlem af familien


Må lige fortælle en dejlig lille historie!
I går aftes var min kæreste og jeg i København for at spise på restaurant.
Børnene overnattede hos mine forældre.

Vi havde en skøn tur og hyggede os meget.
På vej hjem fra stationen i vores by, var der pludselig en kat der fulgte efter os. Den smed sig foran os på stien og ville kæles og løb ind foran vores ben. Den fulgte efter os de 3 km. der er til vores hjem.
Da vi kom til vores hus, løb katten direkte inden for. Vi gav den mad og vand. Den var enormt sulten og tørstig og da den var færdig med at spise, lagde den sig bare til rette i sofaen som om den hørte hjemme.

Vi lod den overnatte og ville så i dag finde ud af hvor den hørte hjemme...
Den sov i arm med os og da børnene kom hjem til morgen, var de selvfølgelig lykkelige over, at en kat var kommet på besøg.

Alma sad og kælede med den og så pludselig, at den havde et mærke i øret... Det havde jeg slet ikke tænkt på, men søgte nummeret på kattens værns hjemmeside og fik fat i en dame, som fortalte at katten havde været efterlyst i mere end 6 måneder.

Jeg fik telefonnummeret til kattens familie og ringede. De var så overraskede over, at deres kat var i live... De troede, at den måske var blevet kørt over og havde faktisk anskaffet sig et par nye katte, fordi de ikke troede, at den ville vende tilbage efter så lang tid..!

Kvinden i familien kom, men kunne godt se at den havde det så rart hos os, at hun spurgte om vi ville beholde den...

... Og selvfølgelig ville vi det!

Alma er så glad og katten, som nu hedder Bella, er blevet nusset og plejet til den store guldmedalje.

Den har fået leverpostej og sylte og er rigtig blevet forkælet... Den er helt tryg og opfører sig som om den altid har boet her!

Vi kommer til at holde så meget af den... Det gør vi faktisk allerede;o)

Friday, December 26, 2008

Jul i mit hjem...


Adventskransen med hjemmelavede bivokslys.


Alma, min datter på 5 år har tegnet fine jule-stjerner.


Min datter og jeg har lavet fine stjerne-lanterner.
Alma har malet på akvaralpapir og vi har efterfølgende puttet madolie på papiret. Det gør det mere transperant. Så folder man lanternen af 11 femkanter som limes sammen. Det tager tid, men smukke er de...Jeg fik den sjove nisse af min farmor en gang ved juletid. Min farmor døde for nogle år siden og jeg savner hende virkelig ved juletid, for hun elskede julen præcis som jeg...


En smuk lille engel...

Dukken til min datter...
Så blev dukken til min datter færdig og hun blev så glad, da hun åbnede pakken...

Jeg fik også syet en dreng til hende... Han er også dejlig, men dog ikke helt så populær! "Jeg kan jo ikke lide drenge, mor" sagde Alma, da hun fik ham!

Julebilleder på væggen


Juletid...


Jeg elsker juletiden og måske endnu mere efter jeg har fået børn. Det er vidunderligt med børnenes forventning og glæde.

I mine børns børnehave begyndte juletiden med adventsspiralen, som er en meget smuk højtidelighed.
Alle børnene går ind i en stor granspiral, som er lagt på gulvet. Alle børnene tænder hver deres lille bivokslys ved et stort lys som står i midten. De små lys bliver sat rundt i hele spiralen, mens alle synger julesalmer. Det er meget smukt og rørende.

Hele december måned spiller børnene krybbespil i børnehaven. I mine børns børnehave blev det vist for forældrene til juleafslutningen. Min datter var den yndigste jomfru Maria...