Tuesday, December 30, 2008

Det nyeste medlem af familien


Må lige fortælle en dejlig lille historie!
I går aftes var min kæreste og jeg i København for at spise på restaurant.
Børnene overnattede hos mine forældre.

Vi havde en skøn tur og hyggede os meget.
På vej hjem fra stationen i vores by, var der pludselig en kat der fulgte efter os. Den smed sig foran os på stien og ville kæles og løb ind foran vores ben. Den fulgte efter os de 3 km. der er til vores hjem.
Da vi kom til vores hus, løb katten direkte inden for. Vi gav den mad og vand. Den var enormt sulten og tørstig og da den var færdig med at spise, lagde den sig bare til rette i sofaen som om den hørte hjemme.

Vi lod den overnatte og ville så i dag finde ud af hvor den hørte hjemme...
Den sov i arm med os og da børnene kom hjem til morgen, var de selvfølgelig lykkelige over, at en kat var kommet på besøg.

Alma sad og kælede med den og så pludselig, at den havde et mærke i øret... Det havde jeg slet ikke tænkt på, men søgte nummeret på kattens værns hjemmeside og fik fat i en dame, som fortalte at katten havde været efterlyst i mere end 6 måneder.

Jeg fik telefonnummeret til kattens familie og ringede. De var så overraskede over, at deres kat var i live... De troede, at den måske var blevet kørt over og havde faktisk anskaffet sig et par nye katte, fordi de ikke troede, at den ville vende tilbage efter så lang tid..!

Kvinden i familien kom, men kunne godt se at den havde det så rart hos os, at hun spurgte om vi ville beholde den...

... Og selvfølgelig ville vi det!

Alma er så glad og katten, som nu hedder Bella, er blevet nusset og plejet til den store guldmedalje.

Den har fået leverpostej og sylte og er rigtig blevet forkælet... Den er helt tryg og opfører sig som om den altid har boet her!

Vi kommer til at holde så meget af den... Det gør vi faktisk allerede;o)

3 comments:

 1. Sikken en fin blog du har:-)

  ReplyDelete
 2. Sikken en sød historie! Den er lige til en billedbog. Og godt at I ville beholde katten, som valgte Jer:-)
  Jeg er også katteelsker og har en rød/hvid teenagekat ved navn Silke.

  ReplyDelete
 3. Hej! Har precis sett på ditt hem på flickr och tycker mycket om det jag ser. Väldigt vackert och sinnligt. Tapeten i sovrummet är sååå cool. Jag har också "dille" på att tapetsera saker. Det går liksom inte att sluta.
  Persilja/Fyrabarnsmamman

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!